Haarden

 

Een Atmosfeer haardwand is een echte eyecatcher. Dit komt door de prachtige combinatie van vorm, kleur, materialen en afwerking. Je kan bij Atmosfeer terecht voor zowel het ontwerp als de realisatie van het volledig geheel. Zowel de meubelen, haardbekleding  als de inbouwhaard worden door ons geplaatst.  Daarnaast zorgen we ook dat zowel het beeld als het geluid tot zijn recht komt in je woning.  We zijn  dealer van Safretti  sfeerhaarden, Austroflamm inbouw, houthaarden , MCZ pellet inbouwhaard en Zen fires gashaarden. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit de meeste gerenommeerde merken. Laat je verleiden en  voel de warmte met Atmosfeer.

Advies geven is onze tweede natuur

Naast het uittekenen van jouw haardwand, kan je bij Atmosfeer Interieur ook terecht voor interieuradvies. Wil je graag eens de mening van een interieurarchitecte? Dat kan!

 

Personal shopping voor je interieur?

Soms is een uitgebreid interieuradvies niet nodig, maar zoek je alleen een specifiek materiaal, een passende kleur of een bijzondere combinatie. Heb je daarbij behoefte aan deskundig advies? En wil je verzekerd zijn van een interieurspecialist die pas tevreden is als jij dat bent? Dan kan je terecht bij Mieke, onze personal shopper - jouw persoonlijke aankoopadviseur - die alle tijd voor je neemt om de perfecte keuzes te maken.

© 2020 by Atmosfeer-interieur Passendaalsestraat 36 - 8890 Moorslede info@atmosfeer-interieur.be

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle