Een perfect afgewerkt interieur start bij het ontwerp

Gebrek aan inspiratie? 

Gebrek aan inspiratie, creatieve ideeën of kennis voor je nieuw interieur? Geen tijd om toonzalen af te schuimen, materialen te kiezen, goede aannemers te vinden? Geen probleem! Bij Atmosfeer Interieur begeleiden we jouw renovatie of bouwproject van A tot Z. Wij starten met een ontwerp, coördineren de werken en ontzorgen jou volledig. 

Werk je liever met een eigen ontwerp?

We zitten graag samen met jou en/of  jouw interieur(architect) om tot een resultaat te komen dat 100% aansluit bij jouw wensen.

Het conceptontwerp

In deze fase leren we jou en je wensen beter kennen. Als interieurarchitect nemen we als het ware een tijdje deel aan jullie leven. We leren hoe jullie zijn, hoe jullie in je interieur bewegen, wat jullie tof vinden of waar jullie een hekel aan hebben. Tijdens dit stadium verzamelen we alle meetbare gegevens en gieten deze in een ontwerpverhaal. Onze overtuigende analyses, gekoppeld aan budget en materiaalkeuzes maken jullie wensen tastbaar. We bezorgen een 3D-visualisatie en grondplan.

De offerte opvolging

Door onze jarenlange ervaring, hebben we intussen de juiste bedrijven en professionele aannemers gevonden die passen bij de mindset van Atmosfeer Interieur en onze klanten. Aan de hand van het conceptontwerp vragen we bij hen prijsvoorstellen op. We vergelijken prijzen, bepalen de details en houden rekening met de budgetten.

De projectuitvoering

Na het goedkeuren van de offertes, nemen we jullie project in uitvoering. We volgen jouw project heel  strikt op samen met de verschillende aannemers. In deze fase komen de uitvoeringsplannen, detailtekeningen, materiaal samenstellingen en meetstaten duidelijk op de voorgrond. Kortom, alles wat nodig is om het ontwerp tot in de puntjes te kunnen realiseren. Waar nodig, worden bepaalde zaken aangepast. Tijdens de projectuitvoering maken we ons klaar voor de finale van jouw renovatie of nieuwbouwproject. We houden de planning nauw in de gaten. 

De voorbereiding van een geslaagd interieurproject is 80% van het werk. Behalve het aanspreken van een geschikte aannemer, is het bedenken van het ontwerp met oog voor detail en een correcte opvolging belangrijk om jullie interieurdroom te realiseren.

Atmosfeer Interieur is dé specialist in maatmeubilair. We helpen je graag bij het uitvoeren van:


 

Advies geven is onze tweede natuur

Naast het uittekenen van jouw interieurdroom, kan je bij Atmosfeer Interieur ook terecht voor interieuradvies. Wil je graag eens de mening van een interieurarchitecte? Dat kan!

 

Personal shopping voor je interieur?

Soms is een uitgebreid interieuradvies niet nodig, maar zoek je alleen een specifiek materiaal, een passende kleur of een bijzondere combinatie. Heb je daarbij behoefte aan deskundig advies? En wil je verzekerd zijn van een interieurspecialist die pas tevreden is als jij dat bent? Dan kan je terecht bij Mieke, onze personal shopper - jouw persoonlijke aankoopadviseur - die alle tijd voor je neemt om de perfecte keuzes te maken.

© 2020 by Atmosfeer-interieur Passendaalsestraat 36 - 8890 Moorslede info@atmosfeer-interieur.be

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle