Badkamers

 

Net uit bed, nog niet helemaal wakker.  En dan het zalige gevoel van de regendouche waardoor elke dag alvast goed begint. Blijft het een natte droom? Of voeg je de daad bij het woord en zal je samen met Atmosfeer je eigen droombadkamer realiseren? Badkamers van Atmosfeer zijn zonder twijfel oogstrelend en praktisch. Voor jou ontwerpen, maken en plaatsen we alles in eigen beheer. Laat je verwennen door onze vakkennis en service en maak een afspraak.

Advies geven is onze tweede natuur

Naast het uittekenen van jouw badkamer, kan je bij Atmosfeer Interieur ook terecht voor interieuradvies. Wil je graag eens de mening van een interieurarchitecte? Dat kan!

 

Personal shopping voor je interieur?

Soms is een uitgebreid interieuradvies niet nodig, maar zoek je alleen een specifiek materiaal, een passende kleur of een bijzondere combinatie. Heb je daarbij behoefte aan deskundig advies? En wil je verzekerd zijn van een interieurspecialist die pas tevreden is als jij dat bent? Dan kan je terecht bij Mieke, onze personal shopper - jouw persoonlijke aankoopadviseur - die alle tijd voor je neemt om de perfecte keuzes te maken.

© 2020 by Atmosfeer-interieur Passendaalsestraat 36 - 8890 Moorslede info@atmosfeer-interieur.be

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle