Service

 ​ 

Wij streven naar een perfect eindresultaat 

 

Je gaat niet minder dan voor de perfectie? Wij ook! Jouw doel is een woning waarin het goed leven is? Natuurlijk!  Daarom doen we er alles aan je te behagen met de mooiste materialen en afwerkingen. We werken graag in nauw overleg met jou als klant. Maar ook als mens . Want we willen dat het “klikt”, zodat we meer kunnen zijn dan de beste meubelmaker of interieurbouwer. We zijn jouw Atmosfeer! 

 

Snelle reparatie en nalevering 

Schade aan het maatmeubilair is niet leuk maar kan wel gebeuren. Indien dit voorvalt dan kunnen we vanuit ons eigen atelier te Moorslede een snelle reparatie of nalevering garanderen.​ 

 

Eigen atelier 

Wij maken alles zelf in ons atelier. Alles is maatwerk zowel keukens, badkamers en dressings tot het kleinste kastje wordt in ons modern Atelier vervaardigd. Hierdoor krijg je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.  

 

Eén aanspreekpunt 


Als zaakvoerders vinden we het persoonlijk contact met de klant belangrijk.  Ben je particulier of aannemer, je spreekt steeds met dezelfde persoon. We zijn dan van het begin tot het einde van jouw project "het" aanspreekpunt.

 
Gratis check-up van uw maatmeubilair 

2 jaar na uitvoering van de werken krijg je een uitnodiging voor een gratis Check-up van het geleverde maatmeubilair. De bedoeling van deze controle is om kleine problemen vroegtijdig op te sporen. En deze direct op te lossen. En een babbel? Dat kan dan ook…

​ 

Gebruik onze mobiele keuken 

Tijdens de plaatsing van jouw nieuwe keuken kan je gebruik maken van onze mobiele keuken. We plaatsen deze in een andere ruimte en je kan rustig verder koken tijdens de verbouwingen. Deze is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een combi-microgolfoven, een vaatwasmachine en een spoeltafel met kraan + elektrische waterwarmer. Ook dat is Atmosfeer.

Trap in tropisch hardhout
Vergadertafel op maat
Vergadertafel met massief tafelblad
Landschapsbureel Day One
Dressing onder schuin dak
Slaapkamer
Bestekindeling op maat
Keuken in Corian
Beauprez lavabomeubel
Bureel Logopedie
kookplaat Novy One
keuken eik/inox
Keuken in laminaat en Corian
Landelijke keuken
Dressing onder schuin dak
Dressing op maat
Lavabomeubel met opzetwastafel
Badkamer op maat
ATMOSFEER-040
Badkmaer met vrijstaand bad
Dokterspraktijk op maat
Witte landelijke keuken met fornuis
Strakke keuken

© 2020 by Atmosfeer-interieur Passendaalsestraat 36 - 8890 Moorslede info@atmosfeer-interieur.be

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle