top of page
Keuken

Keukens

 

De keuken wordt het meest gebruikt in de woning. Eten klaar maken is maar een klein onderdeel van wat er allemaal gebeurt in de keuken. Er wordt volop geleefd op deze plek. Je goed voelen in een mooie, onderhoudsvriendelijke keuken met alle comfort is belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je keuken zowel praktisch als ergonomisch is ingericht. Al deze eigenschappen combineren we. Indien je nu graag luxueus of basic kookt, de keukentoestellen moeten aangepast zijn aan je noden. Doordat je bij Atmosfeer je keuken laat bouwen en wij jaren dealer van Atag  en Premium partner van de Novy keukentoestellen zijn, kunnen we je heel veel expertise bieden op dit vlak. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit de meeste gerenommeerde merken. Je keuken wordt speciaal op jouw maat gemaakt.

Lees zeker onze blog: Welk van de 3 types kok ben jij?
 

Compacte gezellige keuken

Vandaag wordt de keuken – of die nu groot en open is of eerder smal en krap – in elk geval anders ingericht dan vroeger. Tegenwoordig wordt de keuken meer gezien als een deel van de leefruimte en hoeft die helemaal niet meer zo groot te zijn. De keuken moet functioneel zijn, maar ook flexibel. Met slimme opbergelementen benutten we alle ruimte. 

Gebruik onze mobiele keuken 

Tijdens de plaatsing van jouw nieuwe keuken kan je gebruik maken van onze mobiele keuken. We plaatsen deze in een andere ruimte en je kan rustig verder koken tijdens de verbouwingen. Deze is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een combi-microgolfoven, een vaatwasmachine en een spoeltafel met kraan + elektrische waterwarmer. Ook dat is Atmosfeer.

Keukenrealisaties
bottom of page