Leefruimte

 

Een verbouwing van je leefruimte of de totaalinrichting van een renovatie of nieuwbouwproject, Atmosfeer zorgt ervoor dat je droom een prachtig afgewerkte realisatie wordt. Als binnenhuisarchitecten streven Mieke en Wim ernaar om van de ruimte of woning één harmonieus en tijdloos geheel te maken. Dit doen we door de juiste materiaalkeuzes en vormgeving te gebruiken en deze in elke ruimte op elkaar af te stemmen.

 

Atmosfeer ontwerpt hoogstpersoonlijke interieurs waarin de mensen die er wonen, werken of zich ontspannen, centraal staan, door een persoonlijke aanpak waarin huiselijke sfeer, esthetiek en comfort primeert: daar gaan we voor! 

Thuiswerken vanuit je leefruimte

Thuiswerken wordt steeds populairder. Vandaag werken veel mensen 1 à 2 dagen per week van thuis uit. We brengen steeds meer tijd door achter ons bureau, dus mogen we het belang ervan niet onderschatten. Een praktisch en goed geordend bureau zal jou het leven eenvoudiger maken! Zeker omdat elke hoek optimaal benut kan worden dankzij maatwerk.

 

Geen plaats in de leefruimte of aparte kamer als bureau? Atmosfeer Interieur gaat creatief om met jouw beschikbare ruimte. Oplossingen zoals een hangbureau maken je bureau praktisch én discreet. 

Advies geven is onze tweede natuur

Naast het uittekenen van jouw leefruimte, kan je bij Atmosfeer Interieur ook terecht voor interieuradvies. Wil je graag eens de mening van een interieurarchitecte? Dat kan!

 

Personal shopping voor je interieur?

Soms is een uitgebreid interieuradvies niet nodig, maar zoek je alleen een specifiek materiaal, een passende kleur of een bijzondere combinatie. Heb je daarbij behoefte aan deskundig advies? En wil je verzekerd zijn van een interieurspecialist die pas tevreden is als jij dat bent? Dan kan je terecht bij Mieke, onze personal shopper - jouw persoonlijke aankoopadviseur - die alle tijd voor je neemt om de perfecte keuzes te maken.

© 2020 by Atmosfeer-interieur Passendaalsestraat 36 - 8890 Moorslede info@atmosfeer-interieur.be

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle