top of page
ATMOSFEER_204.jpg

MEUBELS OP MAAT EN MEER...

MEUBELS OP MAAT en meer

 

laat je inspireren

Breng je veel tijd door in en om jouw huis? Heeft jouw woning een make-over nodig?​

Wil je een plek van geborgenheid, een eigen veilige cocon die rust brengt?

 

Geen tijd om toonzalen af te schuimen, materialen te kiezen, goede aannemers te vinden? Geen probleem! Atmosfeer interieur is op de eerste plaats een meubelmakerij. Daarnaast begeleiden we jouw renovatie of bouwproject van A tot Z. Wij starten met een ontwerp, coördineren de werken en ont zorgen jou volledig. 

Ontdek wat Atmosfeer-interieur voor jou kan betekenen.

onze unieke service Creëert rust 

  • MOBIELE KEUKEN

 

Tijdens de plaatsing van een  nieuwe keuken kan je gebruik maken van onze mobiele keuken. We plaatsen deze in een andere ruimte en je kan rustig verder koken tijdens de verbouwingen. Deze is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een combi-microgolfoven, een vaatwasmachine en een spoeltafel met kraan + elektrische waterwarmer. Ook dat is Atmosfeer.

  • EEN AANSPREEKPUNT

 

Als zaakvoerders vinden we het persoonlijk contact met de klant belangrijk.  Ben je particulier of aannemer, je spreekt steeds met dezelfde persoon. We zijn dan van het begin tot het einde van jouw project "het" aanspreekpunt.

  • CHECK-UP MAATMEUBILAIR

2 jaar na uitvoering van de werken krijg je een uitnodiging voor een gratis Check-up van het geleverde maatmeubilair. De bedoeling van deze controle is om kleine problemen vroegtijdig op te sporen. En deze direct op te lossen. En een babbel? Dat kan dan o


 

 

1 aanspreekpunt
mobiele keuken
check-up
bottom of page