Slaapkamer en dressing

 

Droom je al langer van een dressing op maat in de slaapkamer? Atmosfeer ontwerpt ze tot op de centimeter, met oog voor je wensen en binnen jouw budget.

Wij begrijpen dankzij onze jarenlange ervaring dat in je dressing, iedere centimeter telt. Zo kan je net dat beetje meer kwijt in je gloednieuwe kast op maat. Iedere nis en ongebruikte ruimte kan je dus volledig benutten dankzij ons kasten op maat. Geen verloren centimeters meer, maar extra opbergruimte. Heb je schuine plafonds in je woning? Wil je kasten die reiken van de vloer tot aan het plafond? Dan is een dressing of maatkast de ideale oplossing! 

Advies geven is onze tweede natuur

Naast het uittekenen van jouw dressing of slaapkamer, kan je bij Atmosfeer Interieur ook terecht voor interieuradvies. Wil je graag eens de mening van een interieurarchitecte? Dat kan!

 

Personal shopping voor je interieur?

Soms is een uitgebreid interieuradvies niet nodig, maar zoek je alleen een specifiek materiaal, een passende kleur of een bijzondere combinatie. Heb je daarbij behoefte aan deskundig advies? En wil je verzekerd zijn van een interieurspecialist die pas tevreden is als jij dat bent? Dan kan je terecht bij Mieke, onze personal shopper - jouw persoonlijke aankoopadviseur - die alle tijd voor je neemt om de perfecte keuzes te maken.

© 2020 by Atmosfeer-interieur Passendaalsestraat 36 - 8890 Moorslede info@atmosfeer-interieur.be

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle