top of page
Keuken (25).JPG

onze aanpak

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je een nieuwe ‘look’ in je huis? Bij het (her-) inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan. Keuzes over kleur- en materiaalgebruik, layout, meubilair, verlichting, etc.

Hoe maak je de juiste? Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen! Wij kunnen jou daarbij helpen. Onze aanpak brengt rust en wel op volgende manier: 

Onze aanpak brengt rust

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

1. Kennismaking
2. Concept
3. Realisatie

vakkundig uitgevoerde Realisatie

Naast het ontwerpen en onze eigen productie van maatmeubilair staan we ook in voor de totale inrichting van jouw interieur. Atmosfeer interieur werkt met een team van professionelen. Onze mind set beantwoord volledig aan die van jou. Hierbij zijn exclusiviteit, kwaliteit, en high-end afwerking enkele van de basiskwaliteiten die Atmosfeer-interieur typeren.

Wij voeren minutieus en harmonieus het project uit. We volgen jouw project heel  strikt op. In deze fase komen de uitvoeringsplannen, detailtekeningen, materiaal samenstellingen en meetstaten duidelijk op de voorgrond. Kortom, alles wat nodig is om het ontwerp tot in de puntjes te kunnen realiseren. Waar nodig, worden bepaalde zaken aangepast. Tijdens de projectuitvoering maken we ons klaar voor de finale van jouw renovatie of nieuwbouwproject. We houden de planning nauw in de gaten. 

Atmosfeer Interieur is dé specialist in maatmeubilair voor de particuliere woning

We helpen je graag bij het uitvoeren van:

Heb je nog vragen? Misschien kan je het antwoord vinden tussen de veelgestelde vragen

wIJ zijn select prefered partner van VIP & BUTLER SERVICES

Mieke komt vrijblijvend ter plaatse.

Wat mag je van haar eerste bezoek verwachten? 

  • Mieke polst naar jouw wensen. 

  • Bekijkt de mogelijkheden volgens budget en planning.

  • Licht onze specifieke werkwijze toe.

Wil je graag een vrijblijvende kennismaking vastleggen? 

eerste KENNISMAKING met mieke

ontwerp volgens de klassieke feng shui

Het bedenken van het ontwerp met oog voor detail en een correcte opvolging is belangrijk om jullie interieurdroom te realiseren. 

Binnen Atmosfeer-interieur staat Mieke in voor het ontwerp. Hoe ze zichzelf omschrijft lees je hier:

"Ik ben een enthousiaste interieurarchitecte en Feng Shui adept.

Zo ben ik best te omschrijven.

Ik ga op zoek naar de juiste organisatie in een bepaalde ruimte en zorg zo voor een maximale woonbeleving. Daarbij hanteer ik technieken vanuit de klassieke Feng Shui. De kennis van deze eeuwenoude Chinese filosofie , die zich richt op  de harmonieuze inrichting van je woon-en werkomgeving haalde ik bij An Sterken. Zij wordt aanzien als één van de hoogst opgeleide personen in dit vakgebied in Europa.

Door mijn diepgewortelde interesse in architectuur en de Oosterse filosofie Feng Shui hou ik van een minimalistische woonstijl. Met Feng Shui kan je gezondheid, levensgeluk, werklust en welvaart in belangrijke mate verbeteren."

 

Feng Shui zorgt voor harmonie en balans in je leven!

Ik kom graag bij je langs voor

  • interieuradvies,

  • concept ontwerpen of

  • voor de volledige uitvoering van jouw project.

bottom of page