Keuken (25).JPG

onze aanpak

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je een nieuwe ‘look’ in je huis? Bij het (her-) inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan. Keuzes over kleur- en materiaalgebruik, layout, meubilair, verlichting, etc.

Hoe maak je de juiste? Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen! Wij kunnen jou daarbij helpen. Onze aanpak brengt rust en wel op volgende manier: 

Onze aanpak brengt rust

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 
 
 

vakkundig uitgevoerde Realisatie

Naast onze eigen productie van maatmeubilair staan we ook in voor de totale inrichting van jouw interieur. Atmosfeer interieur werkt met een team van professionelen. Onze mind set beantwoord volledig aan die van jou. Hierbij zijn exclusiviteit, kwaliteit, en high-end afwerking enkele van de basiskwaliteiten die Atmosfeer-interieur typeren.

Wij voeren minutieus en harmonieus het project uit. We volgen jouw project heel  strikt op. In deze fase komen de uitvoeringsplannen, detailtekeningen, materiaal samenstellingen en meetstaten duidelijk op de voorgrond. Kortom, alles wat nodig is om het ontwerp tot in de puntjes te kunnen realiseren. Waar nodig, worden bepaalde zaken aangepast. Tijdens de projectuitvoering maken we ons klaar voor de finale van jouw renovatie of nieuwbouwproject. We houden de planning nauw in de gaten. 

Atmosfeer Interieur is dé specialist in maatmeubilair voor de particuliere woning

We helpen je graag bij het uitvoeren van:

Heb je nog vragen? Misschien kan je het antwoord vinden tussen de veelgestelde vragen

wIJ zijn select prefered partner van VIP & BUTLER SERVICES

Mieke komt vrijblijvend ter plaatse.

Wat mag je van haar eerste bezoek verwachten? 

  • Mieke polst naar jouw wensen. 

  • Bekijkt de mogelijkheden volgens budget en planning.

  • Licht onze specifieke werkwijze toe.

Wil je graag een vrijblijvende kennismaking vastleggen? 

eerste KENNISMAKING met mieke

een  concept ontworpen volgens de klassieke feng shui

Het bedenken van het ontwerp met oog voor detail en een correcte opvolging is belangrijk om jullie interieurdroom te realiseren. 

Na de eerste kennismaking en jouw akkoord om samen te werken gaan we over tot het concept van het interieur.

 

Wat mag je verwachten van een conceptontwerp?

  • Wim en Mieke leren jou en je wensen beter kennen. Ze nemen als het ware een tijdje deel aan jullie leven. Ze leren hoe jullie zijn, hoe jullie in je interieur bewegen, wat jullie tof vinden of waar jullie een hekel aan hebben.

  • Ze ontwerpen jouw interieur volgens de principes van de klassieke Feng Shui. lees de blog: Wat kan Klassieke Feng Shui voor jou doen?

  • Tijdens dit stadium verzamelen ze alle meetbare gegevens en gieten deze in een ontwerpverhaal.

  • Ze integreren het nodige  maatmeubilair in jouw nieuw interieur. Moeten er daarvoor vloeren, wanden of plafonds vernieuwd of aangepast worden? Zitten de nodige elektrische en sanitaire technieken waar nodig? Moet er ventilatie voorzien worden? De overtuigende analyses, gekoppeld aan materiaalkeuzes maken jullie wensen tastbaar. 

  • Wim en Mieke staan je bij met raad en daad. Ze zitten graag samen met jou om tot een resultaat te komen dat 100% aansluit bij jouw wensen. 

Geen tijd om toonzalen af te schuimen, materialen te kiezen, goede aannemers te vinden? Kortom, er komt nog wat extra kijken bij jouw verbouwing. Geen probleem! Bij Atmosfeer Interieur begeleiden we jouw volledige renovatie.