Keuken (25).JPG

Samenwerken

Onze aanpak brengt rust

1.Kennismaking

We komen vrijblijvend ter plaatse.

Wat mag je van ons eerste bezoek verwachten? 

  • We polsen naar jouw wensen.

  • Bekijken de mogelijkheden volgens budget en planning.

  • Lichten onze specifieke werkwijze toe.

Wil je graag een vrijblijvende kennismaking vastleggen? Vul je contactgegevens in op onderstaande vragenlijst.

 


 

 

2.Een sfeervol interieur met maatmeubilair

Een sfeervol interieur met maatmeubilair begint met het conceptontwerp. Als interieurarchitect hechten we veel belang aan het conceptontwerp. De voorbereiding van een geslaagd interieurproject is 80% van het werk. Het bedenken van het ontwerp met oog voor detail en een correcte opvolging is belangrijk om jullie interieurdroom te realiseren.

 

Wij maken jouw wensen zichtbaar in de fase van het conceptontwerp.

Wat mag je verwachten van een conceptontwerp?

In de fase van het conceptontwerp leren we jou en je wensen beter kennen. We nemen als het ware een tijdje deel aan jullie leven. We leren hoe jullie zijn, hoe jullie in je interieur bewegen, wat jullie tof vinden of waar jullie een hekel aan hebben. Tijdens dit stadium verzamelen we alle meetbare gegevens en gieten deze in een ontwerpverhaal. Wij integreren ons maatmeubilair in jouw nieuw interieur. Moeten er daarvoor vloeren, wanden of plafonds vernieuwd of aangepast worden? Zitten de nodige elektrische en sanitaire technieken waar nodig? Moet er ventilatie voorzien worden? Onze overtuigende analyses, gekoppeld aan materiaalkeuzes maken jullie wensen tastbaar. 

Wij staan je bij met raad en daad We zitten graag samen met jou om tot een resultaat te komen dat 100% aansluit bij jouw wensen. 

Geen tijd om toonzalen af te schuimen, materialen te kiezen, goede aannemers te vinden? Kortom, er komt nog wat extra kijken bij jouw verbouwing. Geen probleem! Bij Atmosfeer Interieur begeleiden we jouw renovatie of bouwproject van A tot Z.

 

3.Realisatie

Naast onze eigen productie van maatmeubilair staan we ook in voor de totale inrichting van jouw interieur. Atmosfeer interieur werkt met een team van professionelen. Onze mind set beantwoord volledig aan die van jou. Hierbij zijn exclusiviteit, kwaliteit, en high-end afwerking enkele van de basiskwaliteiten die Atmosfeer-interieur typeren.

Wij voeren minutieus en harmonieus het project uit. We volgen jouw project heel  strikt op. In deze fase komen de uitvoeringsplannen, detailtekeningen, materiaal samenstellingen en meetstaten duidelijk op de voorgrond. Kortom, alles wat nodig is om het ontwerp tot in de puntjes te kunnen realiseren. Waar nodig, worden bepaalde zaken aangepast. Tijdens de projectuitvoering maken we ons klaar voor de finale van jouw renovatie of nieuwbouwproject. We houden de planning nauw in de gaten. 

Atmosfeer Interieur is dé specialist in maatmeubilair.

We helpen je graag bij het uitvoeren van:

Heb je nog vragen? Misschien kan je het antwoord vinden tussen de veelgestelde vragen

wIJ zijn select prefered partner van VIP & BUTLER SERVICES


 

 

 
 
 
vip en butler services.jpg

Houthoofd - Denorme BV

Passendaalsestraat 36

8890 Moorslede

BTW BE 0475.238.038

© 2021 by Atmosfeer-interieur 

  • Facebook
  • instagram
  • Pinterest