top of page

Welk type kok ben jij?

Bijgewerkt op: 14 nov. 2019

Het aanbod van keukentoestellen evolueert snel. Een juiste set toestellen zorgt voor een leuke kookbeleving. En die is voor elk type kok anders. Daar willen we je graag bij helpen.


Bij Atmosfeer Interieur zijn we fan van Atag. Sedert 1977 is Atag in België verkrijgbaar. We zijn er trots op dat wij één van de eerste Atag verdelers zijn in ons land. Vertrouwend op hun innoverende ideeën en hun aandacht voor de consument, blijft Atag één van de favoriete fabrikanten in inbouwkeuken apparatuur om mee samen te werken.


Aan de hand van 3 types koks kunnen we jou helpen in de keuze van toestellen.

Ontdek welk type kok je bent en ... laat het je smaken.


De Semi-pro


Je hebt een drukke job en je omringt je met goede kwaliteit en verfijnd design. Het geeft je overzicht, comfort en controle. Zo is het ook in je droomkeuken. Je beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van jouw kookapparatuur. Koken is je passie. Gastronomisch haal je steeds weer het uiterste uit jezelf en uit de apparatuur. Je bent een semi-pro. De semi-pro kiest voor de Magna keuken met warmhoud- en vacumeerlade zodat je gerechten sous-vide in de combi-stoomoven kan bereiden.


De Social Cook


Heb je een druk leven met een gezin? Moet er soms makkelijk en snel worden gekookt? Je begrijpt als geen ander dat dat niet ten koste hoeft te gaan van de gezondheid. Het weekend is voor jou het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Je experimenteert dan met gerechten die je overal en nergens oppikt. Zo laat je jouw gezin, vrienden en familie graag meegenieten van jouw kookkunsten. Bij Atmosfeer noemen we jou een social cook. Je kiest voor comfort in een tijdloze keuken. Je kiest voor een inductiekookplaat met voldoende kookzones, twee ovens waaronder een combi-stoomoven, een XXL vaatwasser. Qua designlijn kies je voor Matrix.


De Pleasure Seeker


Jij hebt gevoel voor design en interieur. Jij houdt ervan je te omringen met kwalitatieve en mooie apparatuur. Je hebt een drukke job en na werktijd een druk sociaal leven. Koken doe je graag, maar je hebt hiervoor niet zo veel tijd. Je improviseert graag en recepten volgen is niet je ding. Zo experimenteer je graag met ingrediënten en kruiden. Op foodmarkten hou je jouw ogen open en combineer je Pinterest-inspiratie met exotische ingrediënten. Jij bent een Pleasure Seeker. Qua designlijn kies je voor de industriële Matrix Black steel lijn in de kleur Black Steel. De matte inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging past perfect bij het diep geborstelde Inox van kleur Black Steel.


Voila, nu weet je precies welke soort kok je bent en welke toestellen bij jou passen. Laat je verder inspireren door Atmosfeer-interieur. Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt. We helpen je graag.
98 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page